DISCLAIMER


Deze disclaimer geldt voor de gehele website www.RRBspecialist.com.

De website www.RRBspecialist.com is opgesteld door Marinus Rijkers. De site is gemaakt als prive-site en is uitsluitend op persoonlijke titel tot stand gekomen. De website is op geen enkele wijze gesponsored, gepromote, goedgekeurd door of verbonden aan welke autoclub dan ook of aan welk autobedrijf dan ook (ook niet aan Rolls-Royce Motor Cars Limited of Bentley Motors Ltd).

De gegevens, standpunten of visies vervat in deze publicatie kunnen te allen tijde zonder voorafgaande aankondiging worden gewijzigd.

Aansprakelijkheid
De website is opgezet rondom de koop en verkoop van aan Rolls-Royce en Bentley gerelateerde goederen en aan Rolls-Royce en Bentley gerelateerde dienstverlening. Vele pagina's op deze website zijn samengesteld op basis van gegevens die ontleend zijn aan bronnen die ik betrouwbaar acht. Voor omissies in de juistheid, betrouwbaarheid en volledigheid aanvaard ik echter geen enkele aansprakelijkheid. Tevens aanvaard ik geen enkele aansprakelijkheid voor gebreken of schade aan voertuigen die zijn ontstaan als gevolg van handelingen die terug te voeren zijn op de inhoud van deze site of documenten, producten, artikelen of anderszins die via deze website zijn verkregen.

Privacy
Uw privacy wordt beschermd op de volgende manieren:
- Uw persoonlijke informatie wordt niet verkocht of doorgespeeld aan derden.
- Uw gegevens worden veilig opgeslagen in een niet-publiek toegankelijke database.
- Uw e-mailadres of telefoonnummer worden uitsluitend gebruikt voor het afhandelen van de koop, verkoop of dienstverlening.
- U ontvangt uitsluitend aanbiedingen, nieuwsbrieven of andere communicatie na uw uitdrukkelijke toestemming.

Deze website maakt geen gebruik van zogenaamde cookies. Er worden geen gegevens vastgehouden over uw bezoek aan de site.

Handelsmerken en merknamen
Het handelsmerk "Rolls-Royce", het "R-R"-logo, de "Spirit of Ecstasy" en de "R-R"-badge zijn geregistreerde handelsmerken van Rolls-Royce Motor Cars Limited en behoren toe aan Rolls-Royce Motor Cars Limited.
Het handelsmerk "Bentley", het "Bentley"-logo en de gevleugelde "Bentley"-badge zijn geregistreerde handelsmerken van Bentley Motors Ltd.
De merknamen "Rolls-Royce" en "Bentley" worden uitsluitend gebruikt ter identificatie en duiding van de producten en diensten die via deze site worden verhandeld cq geboden.

Marinus Rijkers
Nederland


 

 
Wilt u zelf Rolls-Royce- en Bentley-boeken verkopen via deze site? Neem dan CONTACT met mij op.Websites met verdere informatie:


Alles over:
Silver Shadow
Bentley T
Corniche
Continental
Camargue
Alles over:
Silver Spirit
Silver Spur
Mulsanne
Eight
Brooklands
Turbo R
Continental R en T
Azure
Alles over:
Silver Seraph
Arnage
Azure
Brooklands
Alles over:
Phantom
Ghost
Continental GT
Flying Spur
Continental GTC
Mulsanne 


 TOP OF PAGE ↑ 


Marinus Rijkers.   Disclaimer