Home                Contact                Bestellen & Betalen                Vragen & Antwoorden

BOEKEN             BROCHURES             AUTOMOBILIA             ONDERDELEN             SERVICES

 

 

 

 

 

 

 

 

 


 

 


VRAGEN EN ANTWOORDEN


EIGENAARSCHAP van de artikelen
Van wie zijn de artikelen die op RRBspecialist.com worden aangeboden?
De aangeboden artikelen kunnen uit mijn privéverzameling afkomstig zijn. Maar de meeste artikelen zijn van andere mensen of van bedrijven die hun artikelen via mijn site aanbieden. In die gevallen blijven de artikelen in eigendom van deze mensen of bedrijven. Deze artikelen worden aangeboden in commissie. De artikelen kunnen worden gedistribueerd door de verkoper of door mij. Daar worden per geval afspraken over gemaakt.


VERKOPEN VIA RRBspecialist.com
Kan ik zelf ook boeken verkopen via RRBspecialist.com?
Jazeker. Heeft u boeken, brochures, tijdschriften, automobilia of dergelijke over Rolls-Royce of Bentley in bezit en wilt u die aanbieden via de website RRBspecialist.com, dan is dat in de meeste gevallen mogelijk. Daarvoor gelden wel enkele strikte voorwaarden.
- Ten eerste moeten de artikelen van goede kwaliteit zijn en (vrijwel) onbeschadigd.
- De artikelen worden door mijzelf gefotografeerd, beschreven en op de site geplaatst.
Over de hoogte van de commissie en de wijze van verzenden, maken we afspraken die we per e-mail aan elkaar bevestigen.
De commissie bestaat uit een vast bedrag per verkocht artikel dat tevoren met elkaar wordt afgesproken. U betaalt alleen commissie als u daadwerkelijk iets verkoopt.


VERZENDEN EN AFHALEN
Kan ik mijn boek/brochure/modelauto (of ander product) ook bij u komen ophalen?
Als de artikelen op de lokatie van de verkoper zijn opgeslagen, dan is afhalen van de artikelen niet zeker mogelijk. Zijn de artikelen bij mijzelf aanwezig, dan is afhalen geen probleem. Ik woon in de regio Eindhoven.
In alle gevallen is vooraf overleg noodzakelijk.

Hoe wordt mijn bestelling bezorgd?
Bestellingen die door de brievenbus passen, worden van dinsdag tot en met zaterdag bezorgd door Postnl. Pakketten waar de bezorger voor moet aanbellen, worden van maandag tot en met zaterdag bezorgd door PostNL.

Wanneer ontvang ik mijn bestelling?
Uw artikel wordt normaliter verstuurd binnen 48 uur na ontvangst van uw betaling. Bij normale afhandeling van de verzending door PostNL lukt het in Nederland altijd wel om het artikel dus binnen een week na ontvangst van uw betaling bij u thuis bezorgd te hebben.

Kan het voorkomen dat het bestelde artikel niet meer op voorraad is?
Jazeker. Veel van de artikelen zijn gebruikte artikelen of eenmalige artikelen. In dat geval wordt het verkocht en verstuurd aan degene van wie het eerst de betaling wordt ontvangen. Mocht uw betaling worden ontvangen terwijl het artikel niet meer beschikbaar is, dan krijgt u uiteraard per omgaande uw geld volledig terug.

Is het artikel tijdens de verzending verzekerd?
Uw bestelling wordt regulier per post verzonden. Indien mogelijk als brievenbuspost, anders als pakket. Er wordt door RRBspecialist.com geen verzekering afgesloten op de verzending. Is de waarde van de artikelen hoger dan € 100,- dan kan overleg plaatsvinden over verzekering van de verzending of over aangetekend versturen. RRBspecialist.com kan na verzending niet worden aangesproken op het verloren gaan of beschadigd raken van een verzending.

Gelden de vermelde verzendkosten ook voor verzending naar het buitenland?
Voor verzending naar het buitenland gelden andere verzendkosten dan voor verzending binnen Nederland. De op de website genoemde verzendkosten zijn de kosten voor verzending binnen Nederland. Wilt u weten wat het kost om te verzenden naar het buitenland, neem dan contact met mij op.

Kan verzending van meerdere artikelen worden gecombineerd, zodat de verzendkosten lager worden?
Bij verzending van 3 of meer artikelen vervallen de verzendkosten vanaf het derde artikel. Verzendkosten worden berekend over de twee zwaarste artikelen van de totale bestelling.
Bestelt u dus één artikel, dan gelden de vermelde verzendkosten.
Bestelt u twee artikelen, dan betaalt u van beide artikelen de verzendkosten.
Bestelt u meer dan twee artikelen, dan betaalt u slechts voor twee artikelen verzendkosten.
Is het totaalbedrag van uw bestelling meer dan €150,-, dan worden slechts één keer verzendkosten gerekend.
Is het totaalbedrag van uw bestelling meer dan €250,-, dan worden geen verzendkosten gerekend.


ANNULERING
Kan een bestelling later nog worden geannuleerd?
Een bestelling kan worden geannuleerd tot het is verzonden. Is het artikel eenmaal verzonden, dan kan de bestelling niet meer worden geannuleerd. Heeft u al wel betaald, maar is de bestelling nog niet verzonden, dan krijgt u bij annulering uw geld uiteraard direct weer terug.


GARANTIE
Heb ik bij RRBspecialist.com garantie op mijn artikelen?
Voor alle artikelen die u bij RRBspecialist.com koopt, geldt de wettelijke garantie. Dit betekent dat een artikel in de staat moet verkeren waarin het op de website is gepresenteerd. Wanneer u een artikel ontvangt dat niet aan uw verwachtingen voldoet, voorzien wij u zo snel mogelijk van een passende oplossing. Afhankelijk van het artikel doen wij dit door vervanging, reparatie of terugbetaling.


RETOURZENDINGEN
Ik ben niet tevreden over wat ik heb ontvangen. Kan ik het terugsturen?
U kunt onbeschadigde artikelen tegen bepaalde voorwaarden retourneren. Is het artikel beschadigd, dan wordt een retourzending niet geaccepteerd.
Retourzendingen zijn voor risico van de koper. Dit houdt in dat ik niet aansprakelijk kan worden gesteld voor het beschadigen of zoekraken van retourgestuurde artikelen. Vraag daarom op het postagentschap altijd om een traceercode en bewaar deze goed.
In het onwaarschijnlijke geval dat u een artikel heeft besteld en niet tevreden bent over hetgeen bij u is afgeleverd, dan kunt u daarover met mij contact opnemen onder vermelding van de reden van uw ontevredenheid. Overleg is noodzakelijk omdat vele artikelen in commissie worden verkocht. Zonder overleg vooraf worden geen retourzendingen geaccepteerd. Retourzendingen dienen binnen twee weken na ontvangst plaats te vinden, deugdelijk te worden verpakt (indien redelijkerwijs mogelijk in de originele verpakking) en voldoende te worden gefrankeerd.


RESERVERINGEN
Kan ik een artikel bij u reserveren om het bijvoorbeeld later zelf op te halen?
Nee, het is niet mogelijk om één of meerdere artikelen te reserveren. Wel kan uw artikel bij RRBspecialist.com opzij worden gelegd tot u in de gelegenheid bent het op te halen, doch hiervan kan pas sprake zijn indien de betaling is ontvangen en het artikel dus uw eigendom is geworden.


GEEN ANTWOORD OP UW VRAAG?
Heeft u hier geen antwoord gevonden op uw vraag, neemt u dan CONTACT met me op.


 

 
Wilt u zelf Rolls-Royce- en Bentley-boeken verkopen via deze site? Neem dan CONTACT met mij op.Websites met verdere informatie:


Alles over:
Silver Shadow
Bentley T
Corniche
Continental
Camargue
Alles over:
Silver Spirit
Silver Spur
Mulsanne
Eight
Brooklands
Turbo R
Continental R en T
Azure
Alles over:
Silver Seraph
Arnage
Azure
Brooklands
Alles over:
Phantom
Ghost
Continental GT
Flying Spur
Continental GTC
Mulsanne 


 TOP OF PAGE ↑ 


© Marinus Rijkers.   Disclaimer